"Вишнева" си спечели отличието за Офис на месец септември 2024

През септември офис "Вишнева" постигна голям успех благодарение на мениджъра Юлита Гърбева и екипа от топ консултанти, сред които са Любин Чаков, Евелина Царева, Ивета Тодорова, Вили Христов и Цветелина Петрова.

Консултантите на "Вишнева" се отличават с иновативност и предлагат едни от най-добрите имотни предложения в София. Сред най-търсените оферти са проектите OKINAWA Boutique Residence и RuHouse II, част от портфолиото на Любин Чаков и неговия екип.

Офис "Вишнева" завърши месеца с рекорден оборот и е подготвен за всякакви предизвикателства на пазара на имоти в столицата. Екипът на Юлита Гърбева винаги си поставя високи цели и несъмнено ще се опита да защити за пореден път титлата си "Офис на годината"!

Поздравления за резултатите, колеги, и успех в последното тримесеиче на 2024 година!

Вижте всички оферти от портфолиото на офис "Вишнева" тук!

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"